Klik op de aap om een mail te sturen naar Berry Black. Dreigmails worden automatisch geforward naar Bokito. 

 


 


 

Wie ik ben

Mijn naam is Berry Black. Ik schrijf columns en de webcomic Crokky de Digitale Draak (die laatste tijdelijk on hold, omdat ik werk aan mijn eerste boek).             

Waarom ik schrijf

Om je te laten lachen! Humor is heel belangrijk in het leven. Als je goed kijkt kan je in bijna alles iets grappigs zien. Dat is mijn doel: je met een andere blik te laten kijken. Gelukkig hebben de meeste mensen gevoel voor humor. Alleen douaniers en moterbendeleden zijn en blijven een lastig publiek...

Waarom deze website? 

Sinds de uitvinding van het internet is er eindelijk een plek voor aandachtgeile mensen. Voor het internet had je ook al aandachtsgeile mensen, maar die werden dan meestal nar of troubadour. Het internet geeft iedereen een podium.

Dat is deze website: een podium voor mijn columns. Wel een podium waarbij je geen tomaten of slipjes kan gooien. Mocht je die toch kwijt willen, stuur mij een persoonlijk bericht, dan geef ik je mijn postadres.

 

Veel leesplezier gewenst!

 

(Niet mijn eigen handschrift, want toen kreeg ik veel mails waarom ik een driejarige had ingehuurd om mijn naam te schrijven.)